Heeft het team de eco-uitdaging volbracht?

Inhoudsopgave:

Anonim

Leuk weetje: Team Khukuri Warriors werd geleid door tweelingzussen en Seven Summit-bergbeklimmers Tashi en Nungshi Malik. Leuk weetje: beide Fijische teams - Team Namako en Team Tabu Soro - bundelden hun krachten en sloegen de handen ineen om samen te finishen. Ze voltooiden het parcours in 11 dagen, meer dan 5 dagen nadat Team New Zealand de finish passeerde.

Heeft het team daar de Eco-Challenge volbracht?

Terwijl teams blijven worstelen in de oerwouden, bergen en ijskoude rivieren van de Fijische hooglanden, komt Team Canada Adventure aan land, houdt Team Gippsland Adventure tegen en beëindigt hun reis op de tweede plaats, iets meer dan 90 minuten achterstand op de winnaars.

Welke teams hebben de Eco-Challenge voltooid?

Volgens Gear Junkie was Team New Zealand de winnaar, zelfs na een gevecht met een gekapseisde stempel aan het begin en het einde van de race. Team Nieuw-Zeeland omvatte Team Captain Nathan Fa'avae, Crew Mark Rayward en Racers Sophie Hart, Stuart Lynch en Chris Forne. Hun winnende tijd was 141 uur en 23 minuten.

Wie is er klaar met Eco-Challenge Fiji?

Hoe Team Eagle Scouts eindigde in 'World's Toughest Race: Eco-Challenge Fiji' Van de 66 teams die aan het 11-daagse avontuur begonnen, finishte precies tweederde voor de sluitingstijd. Team Eagle Scouts eindigde als 43e van de 44 teams die finishten en voltooide de reis slechts 90 minuten voordat het parcours eindigde.

Hoeveel kost het om de Eco-Uitdaging?

Eco Challenge-feiten: inschrijfgeld, regels, data, enz.

Een van de belangrijkste vragen die fans en mogelijke toekomstige racers hebben, is: hoeveel is het inschrijfgeld? Welnu, van wat Reality Titbit heeft kunnen achterhalen, en zoals geciteerd door de Santa Cruz Sentinel, is het inschrijfgeld $ 5.000 per team.

Aanbevolen:

Interessante artikelen
Wanneer begon de congregatie?
Lees verder

Congregationalisme, christelijke beweging die ontstond in Engeland in de late 16e en 17e eeuw. Het neemt een theologische positie in ergens tussen het presbyterianisme en het meer radicale protestantisme van de baptisten en quakers in. Wanneer werden puriteinen Congregationalisten?

Is kelsie gevonden?
Lees verder

Het lichaam van Schelling is nooit gevonden en er is ook geen DNA-bewijs van haar moord, met als enige achtergelaten spoor van de jonge vrouw haar verlaten auto. Op videobeelden van Lucas was te zien hoe hij haar bankkaart gebruikte en haar voertuig verplaatste in de dagen na haar verdwijning in Pueblo, schreef het Denver Channel.

Waarom vonden de nika-rellen plaats?
Lees verder

De Nika Rebellion, of liever de Nika Riots zoals het vaker wordt genoemd, begon als een meningsverschil over wagenrennen. … Keizer Justinianus was vaak aanwezig bij de races en toeschouwers maakten regelmatig van de gelegenheid gebruik om tussen de wedstrijden door politieke eisen naar hem te schreeuwen.