Wie heeft limerick v tipperary gewonnen?

Inhoudsopgave:

Anonim

Wedstrijdverslag als Limerick won hun derde opeenvolgende Munster-finale in Páirc Uí Chaoimh met een 2-29 tot 3-21 overwinning op Tipperary.

Wie heeft Tipp v Limerick 2021 gewonnen?

2021 Munster Senior Hurling Championship Finale – Limerick 2-29 Tipperary 3-21. Limerick versloeg Tipperary met 2-29 tot 3-21 in de finale van het Munster Senior Hurling Championship op zondag 18 juli in Páirc Uí Chaoimh.

Heeft Limerick Tipperary verslagen?

Na een achterstand van 10 punten bij de rust - 2-16 tot 0-12 - won de ploeg van John Kiely met vijf punten om hun plaats in de halve finale van All-Ireland veilig te stellen dankzij de tweede helft doelpunten van Kyle Hayes en Seamus Flanagan in een afsluitende 35 minuten waarin Limerick Tipperary versloeg met 2-17 tot 1-05.

Wie heeft de Limerick hurling match gewonnen?

Limerick versloeg Waterford met 1-25 tot 0-17 in de All-Ireland Senior Hurling Championship Halve Finale op zaterdag 7 augustus in Croke Park.